Valea Prahovei vineri seară… un lanț de lumini roșii și un altul de lumini albe, un furnicar pe scurt. Mă întreb cine o să mai  fie mâine în București sau în Constanța că sunt mulți dobrogeni pe drum. Probabil se ascund aici de invazia care-i paște zilele astea sau între timp s-a mutat marea. Evident n-aveau cum să lipsească șoferii atenți, simpatici, educați și eleganți. Ce ar fi viața fără idioți? O plictiseală!

Un băiețaș de prin partea locurilor care se credea probabil Hamilton doar pentru că s-a născut într-o zonă în care drumarii au presărat multe curbe,  m-a depășit prin dreapta după ce deja dădusem semnal apoi mi-a frânat în față, cum se face… I-am băgat niște carne proaspătă în frigider ca poate are omul chef de grătar în week-end și mi-am văzut de treabă. Câțiva km mai încolo aceeași mașină aceeași figură.  Cu condiția să nu se fi schimbat șoferul în mers,  cred că tipul suferea de un tic nervos, ceea ce m-a făcut să presupun că  are mintea creață precum un balon.  Acum 10 ani și cu un alt motor i-as fi făcut cadou o seară de neuitat 🙂  însă m-am  bucurat că între timp mi-a mai crescut și mie ceva minte și pe de altă parte Hai Hui nu fuge mai mult de 170 decât împins :))) Un pic mai încolo făcea stânga relaxat. I-am adăugat niște cârnați pentru grătar și i-am urat cod roșu de vijelii când o pleca în concediu la mare. 

Hai Hui așteaptă să termin cafeaua și între timp ascultă Faithless… Interesantă trecere de la 3 Doors Down 🙂  dar mereu am simțit că e special. 

Hai băiete, spre munți că noaptea e prietena noastră doar că 

cineva iar a dat drumul la aerul condiționat afară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s